DGT
Scoring System
DGT - Disc Golf Tulospalvelu
 
  Kirjaudu
  Ohjeet
 
 
 
 
 
 
    
   
 

Disc Golf Tulospalvelun käyttöohjeet

HUOM!!!SMS palvelu ei ole tällä hetkellä toiminnassa.

Tulospalvelun tekstiviesti lähetetään aina numeroon 173112. Huom! Numeron eteen ei lisäät maa- tai suuntanumeroa. Palvelu toimii seuraavien operaattoreiden liittymissä: DNA, Elisa, Kolumbus, SK Mobile, Saunalahti, Sonera ja Tele Finland, ZeroForty

Viestin hinta on aina 0,35 €/viesti.

Tekstiviesti lähetetään muodossa:

DGT TALI 345654567656786554

Viestissä eri avainkohdat tulee erottaa välilyönnillä. Yllä olevassa esimerkissä on siis välilyönti DGT:n, TALI:n ja 345654567656786554 välissä.

DGT= 'Disc-Golf Tulos' avainsana (aina sama ja PAKOLLINEN)
TALI = pelattu kenttä
345654567656786554 = tulos.

Tuloksessa saa olla välilyöntejä numeroiden välissä, mutta ei tarvitse olla kuin hole-in-onen perässä. Huom. palvelu ymmärtää tulokset 1-19. Myös tulokset 10-19 voi syöttää yhtenä pötkönä.

Viestin sisältö voi olla kirjoitettu sekä isoilla että pienillä kirjaimilla.

Samassa viestissä voi lähettää myös kahden yhdeksän reikäisen (esim. munkka) kierroksen tuloksen, tällöin toisen kierroksen tulos vain lisätään ensimmäisen kierroksen perään.

Vastausviestinä saat mm. kentän par:n, oman parhaan ja huonoimman tuloksen pelatulla kentällä (jotka syötettynä järjestelmään), keskiarvoja ja muuta tietoa.

Lisäksi voit käydä katsomassa tuloksiasi www-sivuilta, osoitteessa http://golf.exomi.com/dgt/

Sivujen käyttö vaatii rekisteröitymisen, se tapahtuu lähettämällä tekstiviestin Dgt register numeroon 173112. Vastausviestinä saat käyttäjätunnuksen ja salasanan. Www-sivuilla voit katsoa tuloksiasi ja verrata niitä muiden järjestelmää käyttävien henkilöiden tuloksiin.

Tulosten syöttäminen www-sivujen kautta ei ole mahdollista, ainakaan vielä tässä vaiheessa. Järjestelmää kehitetään koko ajan, joten uusia piirteitä on luvassa. Käyttäjien toiveita otetaan ilomielin vastaan.

Frisbeegolf -kentät

Järjestelmään on nyt syötetty seuraavat Suomen kentät.

Kentän nimen perässä oleva kirjainyhdistelmä tarkoittaa avainsanaa, jonka avulla laskin tietää, millä kentällä on pelattu.

 - HankoHANKO
 - HeinolaHEINOLA tai HEIN
 - KaarinaKAARINA tai KAAR
 - KarjaaKARJAA tai KARJ
 - KristiinankaupunkiKRIS
 - MeilahtiML
 - MunkkiniemiMUNKKA tai MN
 - Oulu HiiroinenOULU
 - TaliTALI
 - Tammisaari/EkenäsTS tai EKE
 - TurkuTURKU
 - VierumäkiVMU
 - VirratVIR, VIRRAT

Uusien kenttien lisääminen onnistuu helposti. Lähetä toiveesi osoitteeseen jussi.pollari@kolumbus.fi, liitä mukaan kentän tiedot - nimi ja reikäkohtainen par. Reikien pituudet olisi myös mukava - vaan ei välttämätöntä - tietää.


 
Copyright Jussi Pollari.